top of page

Šok u Engleskoj, Junajted protiv Partizana sa novim trenerom!?

Norvežanin ima navodno još 90 minuta, nevolja je što će se posle pauze suočiti sa Liverpulom...


Foto: EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Priču je lansirao "Miror", ali i ostali mediji tvrde da se Junajted predomislio, serija loših rezultata i 12. mesto na tabeli su naterali Eda Vudvorda da promeni mišljenje, navodno se na bordu direktora raspravljalo o Norvežaninovoj smeni.

Rezultati su očajni, sam De Hea je izrekao presudu rečima da ne valja ništa u klubu čitave sezone i to nakon što je potpisao ogroman ugovor.

To je razbesnelo Vudvorda, ali i pokazuje da je Solskjer izgubio podršku svlačionice. On u javnosti i dalje pokušava da zadrži optimizam, ali mediji smatraju da Ole pomirio sa sudbinom.

Prema nekim informacijama on je rekao igračima nakom neča sa Njukaslom, "Zbog vas će me smeniti" i dodao da su sada bliži Čempionšipu nego top 6. Istina, "Đavoli" su samo dva boda iznad zone ispadanja.

Navodno su i igrači počeli da dovode u pitanje Solskjerove taktičke kvalitete, kao i nedostatak iskustva u top utakmicama.

Posle pauze vratiće se Pogba, Šo, Marsijal, Van-Bisaka, ali ni sa njima Junajted nije blistao. Ako ih najveći rival pobedi na "Old Trafordu", jasno je, to će biti znak da je sa Solskjerom gotovo.

Ali, o kome je raspravljao bord direktora. Pominjano je nekoliko imena, pre svih Alegri, no čini se da bi on sačekao leto. Da li je Junajted spreman da dovede nekog čuvara klupe do kraja sezone, teško je reći.

Postoji varijanta po kojoj bi, ako Murinjo prihvati klupu Totenhema, Poketino prešao u Junajted, ali to su za sada samo nagađanja.

Sačekajmo duel sa Liverpulom za desetak dana, malo ko veruje da "Đavoli" i kompletni mogu nešto više da učine lideru, ali neće biti čudo ako izgube i u Beograd stignu sa novim trenerom.

3 views0 comments

Comments


bottom of page