top of page

Junajted prelomio oko trenera, ponovo ruše svetski rekord?

Evo kako je završio sastanak borda, tema je bila samo jedna, pozicija Solskjera nakon serije loših rezultata...


Foto: EPA-EFE/Gerrit van Keule

Novi navodi u današnjem "Tajmsu", Solskjer neće biti smenjen čak ni ako doživi težak poraz od Liverpula.

Naime, posle sastanka borda direktor, Norvežanin je dobio poverenje da nastavi sa započetim poslom, a da planovi u prelaznom roku budu nastavljeni u istom pravcu.

Klub je spreman da istraje na putu podmlađivanja tima, stvaranja nukleusa od britanskih igrača, ali i velikih ulaganja u problematična mesta.

Alegri izgleda nije želeo bez čvrstih garancija kada su pojačanja u pitanju da prihvati posao, a on želi da se osloni na iskusnije igrače. Junajted ide drugim putem, pa je Norvežanin dobio još vremena.

Na kojim pojačanjima radi Junajted?

Od britanskih igrača to su Deklan Rajs iz Vest Hema koji ima ugovor do 2024. kao i Džejdon Sančo iz Dortmunda.

Probaće da dovedu Mandžukića već ove zime, ali i da postignu dogovor sa Kristijanom Eriksenom za leto. Naime, Danac ne želi da šest meseci pre isteka ugovora promeni sredinu, finansijski bi bolje prošao kao slobodan igrač, imao bi i ogroman bonus na ruke, pošto dolazi bez obeštećenja.

Ključ letnjeg prelaznog roka bi trebalo da bude Kalidu Kulibali, za to će "Đavoli" morati da sruše svetski rekord postavljen kupovinom Megvajera, a Senegalac prema nekim informacijama košta blizu 150 miliona evra, tačnije toliko traži De Laurentis za jednog od najboljih štopera na svetu.

2 views0 comments

Comments


bottom of page